Loonkost horeca

Houd je personeelskosten onder controle !

Horeca personeelskosten zijn hoge werkgeverslasten. Streven naar een personeelskost tussen de 20% en 30% van de bruto-inkomsten is prima . Hou rekening, een restaurant met bediening zal waarschijnlijk een hoger percentage personeelskosten hebben dan een fastfoodrestaurant, omdat ze meer personeel nodig hebben om de verwachtingen van de klant in te vullen.

Groepeer je personeelskosten zodat je een beter overzicht krijgt welke functies en type contracten uw loonkosten bepalen.

Integreer uw personeelskost in uw kostprijsberekening. Uw kostprijs zijn alle kosten die nodig zijn om uw producten aan tafel te krijgen.

Tevens zijn een goede planning of werkschema en goed opgeleide medewerkers zeer belangrijke factoren om uw loonkosten te beperken.

Dit is in het begin allemaal wat denk, reken en puzzelwerk maar eens dit achter de rug is is ben je klaar om winst te maken.

 

Zit je met een vraag ?

Wij hebben het antwoord !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.